Älska att baka

Hemma!

Puh, det gick ju vägen! Visst, ena pepparkakshuset kraschade rätt ner i köksgolvet i morse när jag skulle flytta det till bilen men jag blev inte ens arg. Jag bara tittade ner på kakbitarna med kristyr och en enda tanke for igenom huvudet, ”det finns människor som svälter och får sina armar och ben avskjutna i granatattacker” Normalt sett så hade jag blivit så tokig så det finns inte ord men jag tror faktiskt att katastrofen var för stor. Nån slags skyggsmekanism tog över min kropp och fick mig att helt lugnt lämna kaoset på golvet, säga åt barnen att hoppa in i bilen och låsa dörren. ”Jag har ju faktiskt två hus.”

Väl på plats så hade allt folk fullt upp med att julpynta butiken och cateringpersonalen med KC Wallberg i spetsen roddade med julmaten. Jag gjorde iordning fyllningen till mina cupcakes och spritsade dom alla 250st på löpande band. Sånt här är ju så himla kul!

Här är receptet!

4.30 gick jag och la mig i morse så det blev bara 90 min sömn men det tar man väl igen snabbt, jaaa då! Nu ska jag hem och kolla ner i källaren för att se hur långt snickarna hunnit med att regla väggarna! Kul att det äntligen är på gång att byggas upp igen efter alla veckors rivning.

IMG_0658-0.JPG
Morgonens lilla present.

IMG_0665.JPG
Färdiga huset, omringat av skumtomtar.

IMG_0660.JPG
Fylla upp med godsaker! Pepparkakscupcakes med lingonfrosting.

IMG_0664.JPG
250 st

IMG_0663.JPG
Mitt finalrecept från programmet.

IMG_0666-0.JPG
Utlottning av böcker och hus 🙂

Ha en härlig dag! Det ska jag ha 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viola

    Men lägg av! Det gick sönder, jisses – du är bra mycket starkare än mig, speciellt efter 90 minuters sömn! Det blev grymt snyggt och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga – kanske sov gott så småningom?

  2. JonnaG

    Wow, vilket pepparkakshus! Vilken tur att du hade två! Jag är otroligt imponerad över hur du orkar köra på som du gör, eftet en ”natt” med 90 min sömn hade jag varit som en sombie 😉 verkligen ett fint hus du fick ihop! 🙂 kram

Comments are closed.