Älska att baka

Nu börjar det vankas julbakning!

Ja, ni läste rätt! 🙂 Jag har fått i uppdrag att göra 250 cupcakes i pepparkakssmak med lingonfrosting och två stora pepparkakshus till nästa tisdag! Superkul projekt! Nu börjar jag faktiskt längta efter att göra kolor och känna doften av nejlika och kanel 🙂

Idag har dagen bara swishat förbi, swisch swosch. Fullt ös medvetslös från start till mål. Lämna kids, fräsa till jobbet, knåda kroppar, hämta kids, laga mat, köra klass på SATS, ut med hund och nu…kolla pepparkakshusritning. Nä, jag får fasen ta det imorgon. Jag är annars EXPERT på att få fart på kvällarna när huset är tyst och lugnt. Då börjar jag pyssla och dona och tiden bara går tills jag inser att, shit, måste sova! Upp tidigt imorgon!

Imorgon fyller vår älskade rumpnissa Milou 2 år. Hon ska få med sig tårtbotten, vaniljkräm, bär och grädde till sin dagmamma så alla kidsen får hjälpas åt att göra iordning en tårta till kalaset. Jag skulle vilja vara en fluga i taket när dom sätter fart. Gud så gulligt!

Hörrni! God natt allihopa!

IMG_0528.JPG
Satt och bläddrade bland gamla foton på Milou. Här är första bilden på vår lilla böna. 2 år sen…INTE KLOKT! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. iphone locator

    My spouse and I absolutely love your blog and find the majority of
    your post’s to be precisely what I’m looking for. Does one offer guest writers to write content for yourself?
    I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a few of the subjects you write concerning here.
    Again, awesome blog!

  2. Camilla

    Har oxå börjat tänka på julbak då jag älskar det! När det närmar sig – kan du inte ge ditt bästa recept på lussekatter. Både med saffran o kardemumma!

Comments are closed.