Älska att baka

Å här sitter jag och myser i Bin Ladens fängelsehåla.

Näääärå. Det går ju inte. Kommer ni ihåg att jag höll på att sälja möbler och fixa och dona och gjorde om vår källare så den blev mysig och fin? Vårt tv rum.
En dag i somras kom jag hem från stranden med kidsen och hela vardagsrummet badade i vatten! Jag fick typ panik och började svabba som en dåre. Tobbe hade roddat med tvkabeln bakom akvariet och råkar dra ut en sladd till pumpen. Tjihoooooo!!! ”Har man inte att göra så skaffar man sig”

Jag svabbade upp allt och på kvällen hade den buckliga parketten lagt sig och allt såg fint ut! Puh, tur att vi kom hem så tidigt!

”Mamma! Det droppar vatten från taket! Det är alldeles blött här nere!” ropar Melwin som ska se en film nere i källaren.

Ja, så nu ser det ut så här i vår källare! Avfuktare har stått här i snart två månader och om en vecka sätter vi igång med att bygga upp allt igen. Mys.

Jag ska kanske säga att det bara var taket som blev drabbat. Vi har valt att rocka loss med att bila bort dom knöggligt putsade väggarna och plastmattan på golvet som inte var så bra på betonggolvet.

Resultatet har blivit att tv tittande knappt existerar i vår familj numera och jag har läst 3 böcker! Det har jag inte gjort på många år och jag har saknat det som tusan. Det enda programmet jag bara måste se är så klart Hela Sverige Bakar och ikväll sitter jag i sängen och kollar med en burk Häagen Dazs Chocolate Fondant i knät. Vi kanske ska låta källaren vara och hyra ut den som fängelsehåla? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Brigitte

    Thanks for some other informative web site. Where else may just I am getting
    that type of info written in such a perfect method?
    I’ve a project that I am just now working on, and I have been on the look out for such info.

  2. Harvey

    We’re a group of volunteers and starting
    a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done a formidable job and our
    whole community will be thankful to you.

  3. Susanne

    Jag ÄLSKAR dina inlägg! Just för att de handlar om samma saker som mitt liv. Tvära kast mellan barn, bak och … renovering. Och när du liksom lägger till din kvicka humor så blir det så bra!:) Me like!
    Gillar när du går mot strömmen och lägger ut före och efter-bilden och berättar hur det faktiskt är att baka med 2 kids i huset!;) Allt ska vara så fint och sockersött (särkilt på de sociala medierna) hela tiden.
    Jag bakade med husets 5-åring häromdagen och var lite sugen på att lägga upp en instagrambild med de fina bullarna, bara för att direkt efteråt visa hur köket ser ut när barnet har varit med. -För enbart bull-berget ser väldigt mysigt och fint ut; Bra facebookmaterial för att visa hur BRAA jag har det ;), men att visa hur bänken ser ut efter att det lilla barnen bestämt sig för att han ska pärlsockra ALLA bullar själv (oh lord…) och mjölhögen på golvet osv… Man hinner knyta näven i fickan både en och två gånger under tiden vi bakar, men resultatet blev ju fantastiskt gott!:) -Och rätt snyggt till slut!;)

    1. Carro

      Hahaha! Visst kan man bara blicka ut över kaoset ibland och garva åt det?! Det är liksom helt j-vla sjukt hur det kan se ut ibland! Nu tex…jag sitter och stressvarar på inlägg medans jag kan medan ungarna RIVER övervåningen tillsammans med två grannungar, puh. Jag har gått upp och avbrutit dom säkert 7-8 gånger och så är det lugnt i 5 min…Då skriver jag på bloggen så fingrarna glöder sen hör jag `MAMMA!!! MILOU SLÅR OCH SPOTTAR PÅ OSS FAST DU SÄGER NEJ!!!” Grrrrrr, jag har lust att skicka ungarna till månen.

      Jag vet att många känner igen sig och det gör det hela lite roligare, hahaha!
      Jag tänker ofta på vad många äldre säger…att dom saknar den här tiden som jag befinner mig mitt i nu! Då får jag liiiite längre stubin.

      Stor kram till dig och hoppas att du fortsätter baka med ungarna! Dom kommer att komma ihåg det för resten av sina liv tror jag!

  4. Gülay

    Hej
    Oh vad tråkigt att ni blev drabbade med den skadan. Hoppas att det löser sig. Jag tittar på Hela Sverige Bakar med. Jag tror att Johan eller Ulrika vinner. Du kanske redan vet vem som har vunnit. Chokladpudding älskar jag men har bara använd pulver varianten. Letade efter Birgitta Rasmussons recept på chokladpudding på recept.nu men den fanns inte. Vad beror det på tror du? Hemligt recept? Jag har aldrig vågat baka vaniljhjärtan men formarna har jag-:) Ser fram emot när du visar det. Ha det bra

    1. Carro

      Hihihi! Japp, jag vet vem som vinner men avslöjar så klart ingenting! jag önskar att jag inte visste för det hade varit sååå mycket mer spännande att titta på programmet då!
      Hmm, alla tekniska utmaningar brukar finnas på recept.nu direkt efter att programmet är slut! kolla igen =) Annars får jag väl lägga ut ett mumsigt recept på chokladpudding, hehe..

      Kram till dig!

Comments are closed.