NU KÖÖÖÖÖÖR VI!!! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

NU KÖÖÖÖÖÖR VI!!!

Japp, fixad och redo för fest! Jag har pillat och donat med hud, hår, naglar, lukta gott hela dan känns det som!

Startade dock med att lämna kidsen och sen drog jag till spåret och kutade 5:an med Moss så han skulle bli nöjd och glad. Han äääälskar den där skogen i Grimsta så nu sover han gott. Stimulering för både barn och hund. Det var bara katten kvar som gnällde som en gammal fiol när jag kom hem.

Jahapp, håll tummarna för att Hela Sverige Bakar vinner kategorin “Årets Dokuspåa” nu! Hmm, vet inte vad jag tycker om kategorin…är det verkligen en dokusåpa??? Jaja, det blir finfint!

Kolla in tv sändningen mellan kl 20-22 ikväll!

Hej då!

IMG_0110.JPG

IMG_0128.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Riktigt snyggt!!! Önskar att jag hade litet av din härliga energi :). Ibland norpar jag dina recept o bakar. Problemet är bara att det inte blir lika snyggt ;). Håller tummarna för er ikv o ha riktigt skoj nu!!!

Comments are closed.