Älska att baka

God natt folket!

Jag går aldrig och lägger mig före klockan 23 men nu är det faktiskt slut för den här dan. Jag gick upp kl 03 i morse för att sätta på ugnen, gick och la mig 30 min, upp igen för att grädda surdegsbrödet till fotograferingen idag. Milou kom ner till köket kl 05.30 och då var hela köket bombarderat med bunkar, vispar, kladd och stök överallt. En hektisk morgon. Allt för att hinna in till stan till kl 8.30 då fotograferingen skulle sätta igång.

Det gick jättebra och men jag måste bara lära mig att vara nöjd med det jag presterar..suck. Jag står och tittar stint på bakverken medan det stylas och fotas av alla människor och tänker ”vad faan gjorde jag inte så där istället…varför tog jag inte den smaken till fyllningen…gud vad kakan ser torr och trist ut..”

Jag har blivit bättre men jag har fortfarande en bit kvar. Jag gör mitt allra bästa jämt och det är bra. Jag gör så gott jag bara bara kan och det är jättebra! Det är så förbannat taskigt mot mig själv att aldrig vara nöjd när jag vet att jag kämpat så hårt i flera dagar.

Jag köpte iallafall en Ben & Jerry Halfbaked som belöning åt mig själv på vägen hem och så fort båda barnen somnat för kvällen så tassade jag in i badrummet och gjorde mig iordning för att sen bara burra ner mig i sängen för att läsa med glassen i knät. Mys så det bara skriker om det! Tobbe får ta kvällspromenaden med Moss.

Snart har Hela Sverige Bakar premiär igen som ni vet och då kommer mina recept att finnas ute i Elkedjans butiker runt om i Sverige tillsammans med lite annat smått och gott! Det blir kul!

God natt allihopa! Zzzzzzzzzzz…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea vZ

    Men du Carro, ska man behöva påminna om att du blev utsedd till Sveriges BÄSTA hemmabagare alldeles nyss? 😉 Det kan väl om något vara ett betyg på att du verkligen kan. Sen är säkert det här drivet inom dig om att alltid vilja bli bättre något positivt också, det gör ju att du ständigt utvecklas och lär dig mer. HURRA för dig säger jag!
    Ska bli spännande att se kampanjen (och programmet – även om jag kommer att sakna dig i rutan såklart)! :–)

    1. Caroline

      Älskade Linnéa! Du är så härlig! Tack! Ja, jag vet att jag är hård mot mig själv och det är bara jag som sätter såna krav. Som du säger, både bra och dålig egenskap. Jag har börjat lära mig att säga att jag är jag är bea på set jag gör och det känns skönt.

      Stor varm kram till dig! Ses vi på fredag?

Comments are closed.