Älska att baka

Projekt Home, here I come!

I morse när vi skulle käka frukost så sa Melwin, ”titta under Milous haklapp mamma, det är vattkoppor där!” Jajamensan, 3-4 röda små prickar hade poppat upp. Vi har ju faktiskt väntat i snart 3 veckor på att hon ska få det och nu var det tydligen dax.

Fasen, bara att avboka jobbet och boka in nästa vecka och skjuta upp semestern, suck. Tur att jag kan välja mina arbetstider iallafall.

Klockan var ju liksom bara 07 och vips så började ungarnas sommarlov i och med detta! Jag bestämde mig för att köra jordens jädra röjning. Det har kliat i fingrarna att sortera och städa ordentligt här hemma för det är eftersatt som fasen efter de senaste veckornas fulla schema.

Jag började i källaren och kånkade upp vårt fula jädra supertunga bord i björnfaner, bläää, sjukt fult och alldeles för stort. Kånkade ner vårt mindre vita bord från vardagsrummet ner i källaren till tv hörnan, det blev fint!

20140626-120413-43453195.jpg

Rensade sen hela förrådet och Milou stånkade på när hon ”hjälpte” till att städa hon också.

Ett litet break för lunch på verandan, fasen, har totalt missat att det är som och varmt ute! Här står jag i källaren och rotar..

Nu ska jag fota vår blåa underbara skinngrupp, valnötsvägghylla, soffbord, babygrejer och skötbord och lägga ut på Blocket. Iiiiiih, jag vill byta ut köksbordet också till ett runt vitt med stora svarta stolar.

Projekt Home, here I come!

20140626-130007-46807532.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.