Klädångest… – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Klädångest…

Jag jobbar i träningskläder och går ofta i detsamma till vardags. Jag vet, trist att vara Svenssonpraktisk men det är där jag befinner mig i livet. Blöjbyten, hundpromenader, upp och ner från golvet, tunga lyft.
Jag älskar att klä upp men idag har jag ingen koll på vad jag ska ha på mig. Det är nämligen vårfest på Bonnier ikväll! Superkul att träffa min förläggare, redaktör och alla andra författare hos Bonnier.

Jag har två outfits som jag känner mig bekväm i.

Vilken är bäst? Vad tycker ni?

20140506-154026.jpg

20140506-154039.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.