Älska att baka

1.5 års Homosapiensbarn säljes

20140502-092502.jpg

Fri frakt

10:-

Säljes pga bristande intresse.

Gratis vid snabb affär…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pernilla Pettersson

    Skrattar högt! Där har väl vi alla varit och älskar din humor 🙂 Mina barn vet att jag älskar dom fast jag försökt lägga ut dom på Blocket under sänkes så många gånger 🙂

  2. elle

    Haha, jag bara leer åt sådan humor,visst är det underbart ibland med barn 🙂 Och man FÅR skoja, givetvis begriper de flesta att det inte är allvarligt menat.

  3. Gülay

    Hej Carro

    När jag läste det här inlägget fick jag ett stort leende. Jag tänkte vilket ärligt,jordnära inlägg. Man kände igen sig. Vi är ju så olika,vissa gillar det inte,vissa tycker väldigt mycke om det.

    Ha en bra dag med dina nära och kära

    1. Carro

      Tack snälla du för fina ord! Jo, det är ju så, alla har olika gräns för vad som är ok och inte. Vad som är moraliskt, kränkande, underhållande osv. Jag tyckte det var lite kul men förstår absolut att jag är ute och svajar på gränsen.

      Mammajobbet är det tuffaste jobbet som finns i hela världen. Men också det allra underbaraste. Det går upp och ner som för alla.

      Ha en superhärlig helg du med!

  4. Ancie

    Hon kan med fördel lämnas in på Borrvägen 4 i Ekeby vid behov. Nära till farmor och farfar och lätt att återhämta när andan har återhämtats och längtan sätter in! Hoppas dagen blev bättre! Done that, been there, tried it!! Lol!’ ❤️❤️❤️

  5. Monica

    Åhhh, jag vill bara trösta henne. Meeeen, jag förstår dig, absolut. Ibland blir det bara för mycket. Hoppas ni blev vänner snabbt igen.

    1. Carro

      Hehe, ingenting funkade den morgonen kan jag säga. Hon har ett humör som inte är av denna värld. Men det är ju tydligen bra med en unge med åsikter och synpunkter. Det blir en stark liten böna i framtiden. Härligt! (Bara man som morsa andas och räknar till 54 357 då och då så inte hjärnblödningen kommer)

      Kraaaaaaam!!!

  6. Förskolemamman

    Kanske jag som är känslig men blir lite illa berörd av ditt inlägg, både av text och bild. Om någon hade tagit bild på mig i den situationen, lagt upp det på internet samt skrivit att jag var till salu hade jag personligen känt mig väldigt kränkt. Ser ingen skillnad när man gör detsamma mot barn.
    Som sagt kanske jag som är känslig och vi alla resonerar vi olika men det är min personliga reaktion på inlägget.

    1. Carro

      Hej Förskolemamman!

      Det var inte alls min tanke med inlägget, att folk skulle bli stötta. Jag är helt ärlig i min blogg och ville återspegla en vardaglig situation som alla föräldrar känner igen sig i.

      Jag tyckte att min morgon med henne var rent av komisk till slut och ville skämta om annonsen eftersom Loppi.se från början var en köp och sälj sajt.

      Tack för din åsikt, det är alltid kul när folk hör av sig med synpunkter, positiva som negativa.

      Kram!

      1. Förskolemamman

        Jag förstår att ditt inlägg inte alls var menat att folk skulle bli stötta. Min kommentar var inte alls menat som ett påhopp utan bara mitt sätt att se på det. Jag håller med om att det är viktigt att spegla alla delar av föräldraskapet men finns enligt mig många sätt att göra det på. Jag hoppas dagen blev bättre 🙂

Comments are closed.