Morgonstund har guld i mun! – Älska att baka

Älska att baka

Morgonstund har guld i mun!

Jag ställde klockan på 05.00. För idag smäller det! Loppievent Food & Lifestyle!!! Härligt! Jag har lovat att baka bullar och dom måste vara dagsfärska. Milou vaknade 04.15 och jag bar in henne till oss så hon kunde somna om. Hon somnade men inte jag så jag tassade ner i köket och satte bulldegen. Jag hade tänkt att gå och lägga mig igen men hade liksom ångan uppe och jag njöt av lugnet i huset då alla andra sov. Inte ens Moss viftade på svansen när jag kom ner för trappen.

Hoppas vi ses sen!

20140426-060330.jpg
OBH Nordica Hercules is in the house! Snygg färg va!

20140426-060434.jpg
Dekorera biskvierna..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.