Älska att baka

Glutenfria banan & chokladvåfflor!

20140325-105124.jpg

Ca 8 st

2 mosade bananer
4 ägg
4 dl sojamjölk
1 dl hirsflingor
1 dl kokosmjöl
2 dl glutenfri mix
1.5 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver
1 tsk salt
200g choklad

Chokladsås:
1.5 msk smör
2 msk kakao
1 msk ljus sirap
2 msk strösocker
1 dl grädde

1. Rör ihop alla torra ingredienser.

2. Vispa ihop de mosade bananerna med ägg och sojamjölk.

3. Vispa ihop allting och låt stå och svälla i 10 min. Tillsätt hackad choklad.

4. Grädda våfflorna gyllenbruna.

Chokladsås:

1. Smält smöret och vispa ner kakaon.

2. Tillsätt övriga ingredienser och låt småputtra i några minuter under omrörning tills det tjocknar fint.

Servera våfflorna med skivad banan och chokladsååååååås!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.