Älska att baka

Stimulering av barn och hund

Vi har två barn. Dom är pigga. Dom är morgonpigga. Ända sen dom kom ur denna livmodern har dom vaknat mellan kl 04.30-05.00 varje morgon (förutom när dom sover över hos farmor och farfar eller mormor och morfar) och då är det ös ös medvetslös som gäller. Jag skrev en lista häromdan på ”10 saker jag inte trodde jag skulle göra…innan jag fick barn” Jag ändrar den 4:e punkten…det vore en DRÖM att få sova ostört till kl 06. Nej, spelar ingen som helst roll när dom går och lägger sig så då lägger vi dom kl 20 så hinner vi fixa lite i lugn och ro…

Jag var ute och käkade med polare igår och det var så himla mysigt men när klockan passerat 22 så känns mina ögon rödsprängda som om klockan var 03 på morgonen och det enda jag tänker på är att åka hem och sova. Så jääääävla tråkigt! Men hur faan ska man orka hålla energi hela dan och kvällen om man ständigt väcks 04.30 med avbruten sömn hit och dit och fötter i nyllet, LEGO och plastfrukter i svanken…

Vi trillade iallafall ner och käkade frukost med kort stubin och sammanbitna käkar och som vanligt så blir vi lite gladare och skärper till oss när vi har fyllt säcken med gröt och macka. Frid i huset, yes. Då ska hunden ut. Så, ut med ungar och hund och Tobbe till gymmet för att brassa sitt lördagspass. Det blev en jäkligt mysig timme och jag tog med mig kameran.

Vi har en lugn helg och jag ska brassa lite tårtbottnar nu till en tårtbeställning som ska iväg imorgon. Kvällen hoppas kag på lite gott käk och en härlig film! Ååååh vad mysigt! Det får det bli! Hej hopp!

Bästa leken, springa och gömma sig och Moss snosar upp och får godis.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Hej Caroline

    Halkade precis in på din blogg, varit inne tidigare efter att du vann ”Hela Sverige bakar”, jag tyckte att du var jätteduktig =)

    Nu måste jag bara fråga vad du har för kamera? Så otroligt fina & klara bilder.

    Vore jättetacksam för svar då jag letar efter en ny då min systemkamera börjat krångla.

    //Linda

    1. Carro

      Hej Linda!
      Välkommen tillbaka! 😉
      Tack, vad kul att du följde programmet!

      Jag har en Nikon D5300 med 35mm objektiv till. Jag gillar den skarpt men jag kan inte så mycket om inställningarna än, hehe, har faktiskt bokat en onlinekurs nu! Nu chansar jag bara hejvilt och ofta blir det bra men ibland inte.

      Det är ju då mycket roligare att ha en bra kamera! Jag har fotat med mobilen de sista åren och allt är bara suddigt och utan djup. Men nu så!

      Lycka till!

Comments are closed.