Älska att baka

Jag vet inte om det blir så lugnt…

…när man är hemma med kidsen. Hehehe, upp och ner, fram och tillbaks, serva hit och dit, laga mat, torka rumpa, trösta nån som ramlar, ”Jaaaa, jag kommer!” ”Vad sa du? Nähä, vill du inte ha din banan?” ”Sluta banka på dörren när jag sitter och skiter. Jo, mamma måste också bajsa iblanda sörru. Jag har också ett rövhål.” Osv, osv, osv… Jag hade tänkt göra lite julgodis idag och spånar på nyårsdessert men det har bara varit att fetglömma. Jag orkar inte multitaska idag. Ska nog koka ihop nån kola när kidsen somnat.

Jag vaknade upp TOKFÖRKYLD i fredags morse och tänkte bara ”oh, shit…får inte vara sant.” Hela kroppen var segdeg och jag trodde att helgen skulle va sabbad. MEN, helt galet, det är helt bortblåst! Tror knappt det är sant! Jag har gjort koksaltlösning och kört nässköljning varje morgon och kväll och gurglat silvervatten stup i ett. Det har gett resultat! Bra med huskurer 🙂

I morgon är det sista dan jobb innan julledigheten, TJIHOOOOOOOOOO!!!
Det finns faan inte ord för hur härligt det känns! Äntligen! Jag jobbar i stan och tänkte köpa dom sista små julklapparna på vägen hem så det är klart. På tisdag vill jag bara grotta omkring hemma och slå in julklappar och fixa det sista. Jag har köpt superfint papper, snören och kanelstänger (?) Ja, jag fick nåt jädra seriöst ryck för nån vecka sen när jag såg en vacker bild inne på Granit med paket som var dekorerade med kanelstänger och köpte glad i hågen en proppad påse. Får väl se om jag orkar pilla på dom på paketen. Då får ni se resultatet, promise.

Nu ska kidsen i säng och jag ska kolla på Torpederna! Ha en härlig kväll! <3

HÄR hittar ni receptet på vårrullar som jag gjorde igår till ”julbordet” Fräscht och supergott!

IMG_2690.JPG

IMG_2695.JPG

IMG_2692.JPG

IMG_2694.JPG

IMG_2693.JPG

IMG_2700.JPG

IMG_2685.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.