Älska att baka

Ambassadör för MatHem!

Jajemen, det är jag det! Det ska bli så kul!

Igår var jag inbjuden till möte på MatHems kontor i stan tillsammans med dom andra bloggambassadörerna!

Vi blev bjudna på en lunch lagad av MatHems egna kock Mari som varje vecka tar fram och provlagar alla recept till matkassarna. Jag var så sjukt hungrig när jag kom och jag hade kunnat fortsätta äta även efter mötet, det smakade fantastiskt!

Jag kommer att skriva mer om MatHem framöver för jag blev så positivt överraskad av alla smarta lösningar som dom erbjuder..äh, jag måste bara berätta lite..hehe..bla så kan man beställa en middagskasse för så många personer man vill, vilka recept man vill, bara att välja i deras receptbank, leverans från 05 på morgonen (beror lite på vart man bor) och så kan man handla övriga varor såsom mat, toalettartiklar, hundmat mm och få det i samma leverans! Plus, säg att man är fyra i familjen men ska bjussa grannarna på middag på fredagen, då beställer man extra portioner till just den middagen!

Efterfrågan på ekologiska produkter blir större och större och så mycket som 25% av MatHems kunder köper endast ekologiskt så utbudet är stort vilket jag tycker är superviktigt.

Hörni!
Jag har fått en rabattkod som ni kan använda fram till årsskiftet!

Ange ”MATVIP” i kassan så får ni 150:- i nykundsrabatt vid köp över 500:-

IMG_1787.JPG

IMG_1790.JPG

IMG_1786.JPG

IMG_1785.JPG

IMG_1788.JPG

Loppis grundare Charlotta Wågert.

IMG_1792.JPG

Härlig Kramerfrisyr på Jenny Peuras lilla dotter Zoe som var med på mötet.

IMG_1789.JPG

Annika Duckmark och Lotta Grey 

IMG_1798.JPG
MatHems grundare Karolin Kull. Hon och hennes man kläckte idén 2008 och satte fart i början på 2009, fantastiskt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Britta

    Tack för bra tips!! Jag ska prova i helgen 🙂 Idag fick jag dock en liten fundering om det är bakplåtspapperet som spökar… Gjorde klyftpotatis och potatisarna blev ojämna och oljan liksom gick igenom pappret. Har köpt ett annat märke än tidigare. Detta måste undersökas. Hemskt trist att behöva äta tio biskvier som del av undersökningen, hehe. Trevlig helg och tack en blogg som förgyller min vardag!

  2. Britta

    Hello! Här kommer en fråga som har nada att göra med inlägget 🙂 Alltså, det här med biskvier. Jag älskar dem. Bakar dem gärna och ofta. Men jag har bekymmer med bottnarna… Fast jag är supernoga med att får dem jämnstora så blir de ojämnt gräddade. En del blir knappt klara samtidigt som några fått bra färg och yta. Ugnen brukar vara jämn, så jag börjar tro att det är mandelmassesmeten. Jag bandar ihop mandelmassa med äggvita och spritar ut. Tips? Tankar?

    1. Carro

      Jag älskar också biskvier, mums!
      Har du varmluftseffekt på ugnen? Skippa det i såna fall.

      Har du plåten högt upp i ugnen? Sätt plåten längre ner i så blir värmen jämnare.

      Annars är det bara att vispa smeten jämn och fin, spritsa ut i jämna högar och se till att smeten är sån konsistens att den inte flyter ut för mycket.

      Hör av dug om du kommer på nåt som kan ha gått fel! Det är kul sånt här!

Comments are closed.