Nu har jag tagit fram ett recept som ger tjocka, rejäla, frasiga våfflor, gött! Precis så som jag tycker dom ska va! Njut i dag, Våffeldag som det är!
Ca 8 st
4 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 tsk strösocker
1 tsk bakpulver
3 ägg
50g smör, smält
3.5 dl mjölk
1. Blanda vetemjöl, salt, socker och bakpulver.
2. Vispa ihop ägg, smör och mjölk.
3. Tillsätt mjölblandningen i äggsmeten och vispa så smeten blir jämn och fin. Låt stå i kylen 15 min så den sväller lite.
4. Hetta upp våffeljärnet ordentligt och smöra lite lätt. Grädda till en gyllenbrun härlig våffla!
Jag serverar våfflorna med en klick Kesella utrört med en nypa vaniljpulver och lite skivad banan, kiwi och granatäppelkärnor.;
Tack för receptet!
Så enkelt och gott. Kommer jag göra igen.
Åh vad kul att du gillade det!
Oftast är det enklaste godast
Ååååh, frukostbuffé på hotell! Finns det nåt godare???
Ser supergott ut, tar och länkar till ditt recept från min blogg – måste testas!
Tack snälla du! Hoppas du testade dom du också!
Kram!
Ojojoj..vilken underbart lockande bild 🙂
Ser fantastiskt gott ut 🙂