Elsies päron

 

 

Bloggarna tar plats på årets Baby & Barnmässa!

Det stora intresset för barn och familjeliv märks också på antalet familjebloggar som fått allt större läsekrets de senaste åren. Baby & Barnmässan annordnar en bloggträff för familjebloggare, där bloggarna får chansen att dela med sig av sina erfarenheter i ämnet. Träffen leds av småbarnsmamman Cecilia Blankens, frilansjournalist och modebloggare för tidningen Mama, samt Kristin Johansson bakom matbloggen Elsies päron som kommer dela med sig av sina tips.

 

Ett föredrag om hur man får ett lyxigare småbarnsliv, om tricken att inte låta praktiska ting som mat och kläder vara ett problem, utan något som tillför livet en massa härligheter. Om att inte göra det för svårt för sig, att inte ha för höga krav, att skita i att sträva efter det perfekta och klappa sig själv på ryggen.

Vem vill inte ha svar på sådana här triviala men ack så viktiga frågor?

Hur man gör för att slippa den där känslan av att man inte har ett endaste dugg att ha på sig i garederoben? Vad borde egentligen finnas i varje garderob, och varför? Hur piffar man upp vardagsoutfiten, varierar sig eller hittar sin stil?

Och hur ska man tänka kring ett så aktuellt, laddat ämne som mat? Hur får man matveckan att fungera? Hur och vart får man in lyxen? Middagar och fest med massa småttingar?