Jag har fått flera frågor på bra tips på lammrätter så här till påsk, vilket jag gladeligen ger er. Det är rätter som har varit med förr men som tål att upprepas.
Glad påsk!
Greksallad med vegetariska biffar som toppades med lammrostbiff
Lammracks, potatisplätt med getbrie & rödbetor
Lammgryta med timjan & färskost
Mums!
Var har du köpt tallrikarna du lagt racksen på?
//Annika
Hej Annika!
Det är faktiskt ugnsformar som fick fungera som tallrikar. Minns tyvärr inte vart de kommer ifrån, men det var någon billighetskedja som ÖB.
Trevlig påsk!
men så grymt! vi skall ”bara” vara hemma på påskafton och vill passa på att prova att göra nåt nytt, testa att tillaga lamm för första gången, så nåt av ovan skall provas!
va kul att kunna följa dig på instagram oxå!!!
Hoppas det blir bra och glad påsk!