Elsies päron

Väntar

Sitter hos frisören och väntar på min stund. De ursäktar sig för förseningen, stressar, bjuder på kaffe och choklad. Vänta, inte göra något, dricka kaffe sittandes…det är nästan så jag skulle betala klippriset bara för detta. Så ingen brådska för min skull tack.

20121228-120614.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vad härligt med ett lugnt frisörbesök. Jag undrar om du har några bra tips på frisörer i Göteborg? Jag har precis flyttat hit och behöver verkligen klippa håret lagom till ett nytt år!

  2. Camilla

    Det låter härligt! Du har möjligtvis inte en festlig nyårsdessert som passar att servera till minst 8 pers på lut?:-) (dvs lyxig, gudomligt god men ganska enkel att göra)