Elsies päron

Hembageri

När jag blir pensionär, eller kanske lite tidigare. Kanske till och med ganska snart så vill jag spendera dagarna likt den trevliga tanten vi precis besökte. Att stå med fingrarna i en deg, mjöliga kinder och med matchande förkläde och huvudbonad medan man dricker kaffe och morsar på gäster.

 20110722-123250.jpg

20110722-123629.jpg20110722-124019.jpg
Ett litet hembageri och jag vet precis hur den lilla bakstugan skall se ut, ganska precis som den mjöliga stugan i filmen, Släpp fångarna loss det är vår. Den har jag suktat efter sen jag såg för första gången, och då kan jag inte varit så gammal, men den har liksom etsat sig fast. Så snart, snart. Ska bara bli rik först så att hembageriet inte behöver gå runt, utan allt på bordet kan kosta några kronor så att alla gästerna är så här glada efteråt.

20110722-124321.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Hej!

    Nyss hemkommen efter en Skånesemester så kommer här ett tips, apropå kafe och bageri. Åk till Olof Viktor kafe och bageri. I Glemmingebro. Vansinnigt gott knäckebröd, och mycket annat!