Elsies päron

Hej kaos!

Vi håller alltså på att flytta. Något som känns som att det pågått hur länge som heltst även om det nog varit en ganksa snabb process. Att det känns utdraget är nog för att vi i tanken har letat nytt boende ett tag, inte för att vi ville härifrån utan för att vi visste att den här lyan blev för liten.

Elsie tycker att vi leker någon form av jädrigt satsad Hela havet stormar, och att lägenheten är mycket roligare så här, otroligt mycket kul att klättra på. 

Vår enda plan med flytten var att verkligen vara ute i god tid, för att inte bli stressade av alla Elsies påhitt och att jag inte riktigt litar på min egen ork, och det har gått ganska ok. Det bästa hittills har dock varit att vi kostade på oss att köpa flyttstäd, njuter av det hela tiden medan man ser kaoset växa.

En flyttlåda/km2 var det någon kunnig person som förklarade för oss, vilket vi tyckte lät galet men vi närmar oss nog. Får återkomma med antalet.

 

Nu jobba, och jag måste hinna med massor innan vi i eftermiddag får nycklarna till vårt nya hem.

Trevlig måndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Kul med flytt! eller ja, inte just nu då förstås men sen är det ju jätteskoj att komma i ordning. Lgh eller hus? Antal rum och kvm? Vi flyttade 6 dagar innan jag födde vår dotter. Min man och hans kompis flyttade bohaget på 4h. Rubbet. Sedan ställde min man och moster i ordning allt samma em och mot slutet av kvällen var vårt hem som vanligt men på annan adress. Jag kunde inte hjälpa till och hade dåligt samvete men vad ska man göra..? Poängen är iaf att det var galet skönt att ha hemmet i ordning när babyn kom 🙂 Hoppas ni ska trivas i ert nya hem!