Om, eller rättare sagt när en kaka eller dessert skiter sig så är det ju faktiskt oftast inte smaken det är fel på utan snarare formen, konsistensen och upplägget. Gårdagens dessert efter den alltid lika goda Pulled pork burgaren, blev ett enda chokladkaos. Men det blev allt gott ändå! Kladdigt men gott!
Så en lite väl kladdig kladdkaka där det bara var att skopa direkt ur formen. Det fick bli någon form av chokladsmet/sås/kräm ihop med 88-an glas, marshmallovs och karameller. Sött ihop med sött och sött. Det blev sött! Jag antar att det inte är någon som skriker efter just det här receptet, även om det nog snarare var val av formar som var den felande länken. Min poäng var i alla fall att saker inte måste vara så fina för att vara goda, i alla fall inte om det är goda vänner som är på besök och i alla fall inte om goda besökare har god samarbetsvilja när det handlar om god choklad. Tack för ett gott besök Lovisa & David.
Återkommer med burgaren för idag är en sån där väldigt,väldigt trött söndag.
Var har du köpt de fina karamellerna? Ser lovande goda ut!
Hej Lite mera Ida!
Åh…på en marknad, minns inte försäljare eller märke. Sorry! Fast för att stilla ditt sug så är det sådana där som sitter kvar i tänderna en evighet. Bara så att du vet:)
Har fantiserat om gårdagskvällens kladdbomb hela dagen, så ett recept kanske inte vore fel ändå. Tack för ett fint Göteborgsbesök!
Tack för en bra blogg! Jag har provat göra pulled pork, men fick inte till det t 100%. Snälla, skriv gärna ner proportionerna – ser fram emot att få till denna smarriga rätt!
Tack på förhand!
Hej Helena!
Jag försökte vara lite mer tydlig i det sista inlägget, men säg till om det är något som är otydligt, känner mig lite hemmablind. Lycka till!