Elsies päron

Glad & god fortsättning!

Jag och flickorna har haft några sköna påskdagar hos mormor & morfar i Mariestad. Jag har mest sovit och arbetat på att bli av med min förkylning och jag tror att den envisa rackaren börjar ge vika. Rösten börjar återvända, näsan börjar repa sig av allt snytande och som alltid förundras jag av hur mycket snor man kan producera så snabbt. Elsie och Bibbi har arbetat hårt på mormor & morfar som nog snart börjar ge vika även dem, näe de kämpar på bra. Som alltid tror jag att det är så roligt när vi kommer, och även lite skönt när vi åker. Det är väl det som är det härliga med att var mor-och farföräldrar, att man påminns om hur underbart det var, och hur intensivt det var. Att få ta hand om de små liven igen, men även kunna lämna tillbaka dem.

 

Mina föräldrar har varit väldigt duktiga på att spara och förvara mycket av våra gamla leksaker, något jag inte tror att vi kommer vara lika bra på, sorry.

Så jag är lika engagerad i leken som Elsie är och gräver djupt i leksakslådorna. -Elsie vi läser den här boken, jo den här kan vi väl läsa! Elsie kolla på den hääär, den är väl fin? Visst är det lite spirit i att se sina barn leka med ens egna gamla leksaker, och även en märklig känsla. Dels att man är gammal,vilket jag inte behöver påminnas om från fler håll (hatar gråa hårstrån!) och dels att ens barn är där nu, där man skapar massa minnen, deras barndomsminnen. Koolt!

Nu ska vi i alla fall snart packa in oss i bilen igen, ladda upp med russin, krimskrams, leksaker, musik och allt som kan sysselsätta två barn under en bilfärd. Dags att åka hem till götet och en saknad PappaPat och fortsätta fira kravlös högtid. Hoppas att ni också har en skön påsk utan massa måsten och bara får ha det gott, och att den fortsätter så lite till. Hej.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madeleine

    ja men visst är det härligt med föräldrar som sparat böcker, leksaker etc en sån nostalgi-kick, kan komma på mig själv med att bli aningens lite mer engagerad än barnen när lådorna kommer fram hemma hos mams å paps…..hoppas du haft en fin påsk