Godmorgon!
Så här såg gårdagens snabba middag ut, Biff med en syrlig gurksallad
Sallad på
- blandade salladsblad
- gurka tunnt skuren på längden
- silverlök
- coctailtomater
- citronzest
- citronjuice
- olja
- chadhardonnayvinäger
- salt & peppar
Biffen
Stek på biffen ca 2 minuter på vardera sida (normaltjocka bitar), och låt den ligga still i pannan. Låt sedan vila ca 10minuter innan servering.
Även med en klick kall parmesan & vitlökssås.
Gårdagen var som sagt en aning slö, i alla fall från min sida. Patrik däremot var pigg och passade på att springa Vårtävling uppe i Skatås. Dock utan hejjaklack i år, men så här såg det ut förra året vid samma tävling.
Trevlig söndag på er!
Middagen ser fantastisk god ut!!
Tack Charlotte! Den smakade finemang.
Ha det fint!