Peggy sue’s 50’s diner – Elsies päron
kristin

Elsies päron

Peggy sue’s 50’s diner

 

5

Vad är ni sugna på att göra idag?

Jo, jag är himla sugen på att ta en roadtrip genom Nevadaöknen.

Lyssna på country som Hank Williams, Jimmy Rodgers, Kris Kristoffersson, Kenny Rogers och många fler, möta tutande truckers och känna brisen som visserligen mest påminner om en varm hårfön mot ansiktet. Känslan av att vägarna och countrysångerna aldrig tar slut. Den darrande horisonten som aldrig kommer närmare.

Sedan någonstans mellan Barstow och Yermo, vid avfarten till Ghost Town rd. stanna vid Peggy sue’s 50’s diner för en Buddy Holly Bacon Cheese Burger, en Tina Turner Tuna Sandwich eller kanske en Frankie Avalon Philly Steak Sandwich. Sen kanske en Chuck Berry Pie, Cherry Coke eller den konstiga Root Beer Floats.

Det vill jag göra idag. Tänk om det hade gått, om man hade kunnat sparat en dag från sin semesterresa. Tagit en mindre dag då när det begav sig och ändå var för mycket att ta till sig, och stoppat in den nu fem år senare. – Imorgon kan jag tyvärr inte, då har jag en sparad semesterdag. Vi skall bila från LA till Vegas. Men i övermorgon kan jag.

Ny mapp27

4

Ny mapp28

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.