Elsies päron

Kokboksprojektet

2

Godkväll på er!

Ni vet det här kokboksprojektet jag har skrivit om, det som är så kul, slitit och gott, det är nästan klart. Eller klart är det inte alls, men vi har avslutat den första etappen. Vi har lagat, piffat och fotat inte mindre än 100 rätter på 14 dagar. Det är inte klokt så kul det är att djupdyka ner i ett projekt och låta det äta upp en för ett tag, och det är inte heller klokt hur trött man känner att man är när man sen avslutat det.

Det är, som jag skrivit om tidigare, ett projekt som drivs av Mat.se och alla recepten kommer från systersajten Kokaihop.se. Rätterna som är en blandning av frukostar, förrätter, huvudrätter, tillbehör, desserter och kakor har valts ut eftersom de är de mest populära recepten på sajten. Så det är inte vi som har komponerat recepten utan lagat upp dem.

Idag har vi sorterat bilder och rätter. Vilka passar ihop färgmässigt, smak, kategori eller uttryck. Helsida, halvsida, stående eller liggande bild? Hur mycket text skall få plats? Hur skall recepten formuleras….Möe grejer alltså, men det kommer att bli skitbra!

4

3  1

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.