God morgon på er! Här sitter jag och dricker kaffe i lugn och ro, alldeles märkligt är det. Tyst och stilla. Barnen är hos mormor och morfar i några dagar medan vi jobbar, och när katterna är borta så bara måste råttorna dansa lite på borden. Eller i alla fall gå ut och sitta vid borden och afterworka.
Dessa oplanerade, spontana saker som man saknar himla mycket. Sen pratar vi visserligen mest om våra barn och visar bilder som vi inte visat varandra tidigare, men vi har även hunnit äta gott. Igår besökte vi den ganska nystartade Grill Grotescue och det tycker jag verkligen ni skall göra om ni har möjlighet. Patrik har varit sugen på att testa deras kök länge och jag har varit nyfiken på att kolla in ännu ett Stylt projekt i Gbg.
TONFISK SASHIMI ”NIÇOISE” 155:-
Ovan STEAK TARTARE med bakad oxmärg och ostron 145:- , och nedan HELGRILLAD MAKRILL med Buatomater, citrongräs och yuzudressing 225:-
Och slutligen KANTARELLER med bakat ägg, salsicciakorv och griskind 215: –
Senaste kommentarer