Elsies päron

Heja Sverige!

 

Gomorgon fina Sverigeland!

En dag som känns viktigare och viktigare att uppmärksamma av många anledningar. Känns som att vi inte riktigt vet ur vi skall förhålla oss till våra svenska symboler. Självklart när en norrman viftar med sin flagga, misstänkt när en svensk gör samma sak. Det kan kännas som en uttjatad diskussion, men även en väldigt ofärdig sådan. Alla diskussioner och frågor av den här kalibern har i alla fall fått en helt ny innebörd sen man fick barn och vill ge dem sunda värderingar.  Något man antagligen krånglar till mer än nödvändigt.

Idag skall vi i alla fall fira, för att fira är något ongarna kan. Elsie har med en allvarlig ton rett ut om det kommer att blir någon form av godis, glass eller tårta? För det här med grovt bröd i roligare form och en flagga på toppen, det gills inte mamma!

Skall återkomma till brödet som är ett förslag till Emma som ville ha tips på bra bilmat när hon och familjen bilar till Kroatien. Trevlig firar dag på er!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Chatrine

    Vi firar med nationaldagsfika. Småkakor, kanelbullar och jordgubbstårta känns som supersvenskt så det fick det bli. Kaffe och rabarbersaft till det och hela familjen runt bordet blir toppen 🙂