Elsies päron

Westpride & I kärlekens namn

Jag och Patrik har ett uttryck som heter I Kärlekens Namn. Det står ingraverat i våra förlovningsringar och det har väl alltid betytt att man ungefär gör vad som helst för den man älskar. Sen handlar det mest om att vi tvingar med varandra till saker som Du får faktiskt följa med till Bauhaus och köpa skruv i kärlekens namn!  Nu får du titta på Ponnyakuten, Vasaloppet, Luciamorgonen… med mig i Kärlekens namn!

Jag blir i alla fall så himla glad av att tänka på I kärlekens namn, och tycker att vi har alldeles för lite av allmänna kärleksupptåg. Vi borde göra mer saker i kärlekens namn.

Därför hoppas jag att ni inte har missat att Westpride pågår för fullt, HBTQ-festivalen i Göteborg. Det syns på flaggor, spårvagnar och i morgon lördagen den 25/5 är det något så vackert som Den stora Kärleksdagen. Då kommer hela trädgårdsföreningen att bubbla av kärlek, drop in vigslar och bra samarbeten mellan olika grupper, politiska partier, svenska kyrkan. Alla åldrar, kön, nationaliteter, par, singlar och familjer. Alla träffas i kärlekens namn.

Här hittar ni hela programmet för festivalen.

Trevlig helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.