Elsies päron

Siam & Beijing8

 

Igår hade jag och vännerna Malin och Emelie något av en asiatisk afton. Först massage i Thailand och sen middag i Kina, eller närmare bestämmt knådades vi hos Siam Relax på Nordhemsgatan och åt hos Beijing8 på Magasinsgatan. 

Så skönt, så gott, så prisvärt. Vår middag gick på 302:- för oss tre. Rekomenderas varmt!

För er som känner att det är vad jag vill ha ikväll, massage och dumplings, men har ingen barnvakt (Theresa?). Då svänger ni förbi Beijing( (finns i Gbg och Stockholm) och köper med er ett gäng färdiggjorda dumplings hem, som ni sedan bara behöver ånga eller steka. Och har ni inte skaffat en sådan där Bambukorg ännu så kan ni köpa en på plats till helt ok pris. Ni kan även köpa soya, vinäger ect till bra pris, massageolja såg jag dock ingen men det finns på apoteket.

Ovan lite matbilder från Beijings FB-sida, nedan från Siam Relax där vi fick en helkroppsoljemassage. Fantastiskt skönt och satans ont, konstigt att det kan gå så hand i hand. Alla vi som sitter vid datorn för mycket, bär tunga barn på höften eller alla andra former av sned belastning. Unna er det här. Investera i er själva. Det är lätt att säga, inte lika lätt att få till.  Ge bort det i födelsedagspresent till en vän och häng med själva, vilket var vad vi gjorde igår. Ett bra sätt att få det att bli av. 

Nu måste jag ila, har tusen och en saker att fixa idag. Trevlig fredag på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.