Elsies päron

Glad & god påsk!

God morgon, glad påsk & god fortsättning!

Vi är och hälsar på familjen i Skaraborg, eller närmare bestämt i Mariestad, Lidköping och Götene. Det är alltid trevligt och alltid lite jobbigt. Trevligt eftersom vi träffar släkten för sällan och saknar dem, jobbigt eftersom våra barn inte riktigt sätter det här med att åka bil. Det är en skrikfest hur vi än gör, och man är slut redan innan själva helgen har börjat. Sen ni vet det där med att semestra med barn – kul men jobbigt. Eller som min kompis Theresa sa som jag har citerat många gånger förr – Semester med barn, ungefär som vardag fast lite jobbigare.

Den här gången har det dock varit ovanligt harmoniskt och avslappnat. Visst var det skrifest i bilen, men vi har mellan släktbesöket mellanlandat och sovit i vackra Filsbäck. Ska man gå upp med morgonpigga barn i tid med soluppgången så skadar det ju inte att ha utsikt över ett vackert Vänerlandskap. Barnen har hunnit varva ner lite mellan besöken, vilket de inte brukar klara så bra och har orkat hålla låda när de väl har träffat sina saknade kusiner och släktingar.

Det var som att de njöt av lugnet lika mycket som vi och det blev liksom lite semesterkänlsa på det hela. Så tack Roger och Maria för att vi fått bo i er fina stuga.

Här kommer lite vår, vinter ,Vänernbilder.

Glad Påsk!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Nämen så skoj att ni har släkt/vänner i Lidköping! Jag följer din blogg och har fastnat för alla goda recept! Extra roligt och personligt blir det nu när jag vet att ni har varit häromkring! Filbäck är ju ok!(på sommaren…)

  1. elsiesparon

   Hej Sofia!
   Kul att du gillar recepten. Jovars, svärmor bor i Lidköping och svärfar i Götene, så då ligger Filsbäck perfekt:) Då kanske vi ses där till sommaren? Ha det gott!