Elsies päron

Kan man frysa pulled pork?

Kan man frysa Pulled pork?

Hej. Här hittar ni samma inlägg fast uppdaterat på nya bloggen, Kan man frysa Pulled Pork?

Godmorgon!

Här kommer svar på två frågor gällande Pulled Pork som kommit några gånger.

  • Kan man frysa in Pulled Pork?
  • Det tycker jag funkar alldeles ypperligt. Köp fläskkarré när den är på kampanj, eller kort datum och gör en storsats som fryses in. Perfekt att ha i mindre portioner för att ta fram och använda till lite vad som helst. Till salladen, på mackan, i omeletten, i woken, pajen, pastasåsen….ja ni fattar. Det sätter smak och piffar upp det mesta och är perfekt när fantasin tryter.

  • Hur gör man enklast om man vill servera Pulled Pork till många på en fest?
  • Antingen tillagar man det i omgångar och fryser in, eller så använder man en stor djup plåt och täcker över ordentligt med folie. Kolla så att täcket håller tätt, annars försvinner vätskan.
  • När vi har serverat till många, ca 20-30 st. Så har vi värmt upp den i en gjutjärnsgryta, som man efter att man stängt av håller värmen länge. Sedan fyllt på den med kött med jämna mellanrum så att köttet värmer upp det kött som fylls på. Vi gar serverat det både på stor fest och barnkalas, där vi gjort en buffé med tillbehör som alla har fått plocka av själva.

Här hittar ni fler inlägg med Pulled Pork.

Tillbehör till Pulled Pork

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma - By Emma

    Pulled pork är så fantastiskt gått.

    Jag satt och googlade lite resor då jag och min sambo tänkte åka till Bodrum i Turkiet i slutet v maj. Såg att ni varit där. Rekommenderar du det?

    Ha en fortsatt trevlig kväll!

    Emma

    1. elsiesparon

      Hej Emma By Emma!

      Jaaa, det var helt underbart. I alla fall för oss och där och då. Alltså vi var två barnfamiljer, hyrde hus och hade tillgång till bil vilket var kanon. Nu har det ju hänt väldigt mycket i Syrien vilket kanske skall kollas upp lite innan ni åker. Men Bodrumhalvön, ljuvlig! Om ni har möjlighet så hyr bil för det finns massa små härliga ställen att hitta.
      Trevlig semester!

      1. Emma - By Emma

        Jag bokade en resa dit. Till en liten by som heter Torba o ligger på norra sidan halvön. O så bokade jag en bil. Ska bli intressant och se om min något naggade bild av turkiet kan förändras. Var ni på några grymma restauranger?

        Emma