Elsies päron

Ett lyxigt småbarnsliv?

Igår på Barn och Babymässan så hade jag och Cecilia, tja…någon form av gig. Vilket skönt ord, ett gig! Vi pratade på en bloggfrukost för en samling, trevliga inbjudna bloggare. Vi var där för att prata om och dela med oss av våra respektive ämnen, mat och mode. Ämnen vi såklart brinner för och kan  prata på om länge, fast här försökte vi begränsa oss och fokus låg på lite praktiska tips för hur man får till det där trixiga lisvspusslet. 

Vi babblade på om hur man gör för att slippa den där känslan av att man inte har ett endaste dugg att ha på sig i garederoben? Vad borde egentligen finnas i varje garderob, och varför? Hur piffar man upp vardagsoutfiten, varierar sig eller hittar sin stil?

Och hur ska man tänka kring ett så aktuellt, laddat ämne som mat? Hur får man matveckan att fungera? Hur och vart får man in lyxen? Middagar och fest med massa småttingar?

Ni förstår, vi sitter alltså inne på lösningen till ett perfekt liv! Njä, snarare hur man skiter i att tro att allt måste vara perfekt. Lite tips om hur man inte låter saker som mat och kläder vara ett problem, utan något som tillför livet en massa sköj.

Det var jättekul att gigga med Cissan och det är såklart himla kul att snacka om det man gillar. Så lite sugna blev vi allt på att styra upp det här mer, jobba upp det till något riktigt bra.

Tänk om vi kanske sitter inne på lösningen trots allt:) Perfect life here we come!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.