Elsies päron

Nästa middag och tidning med Hannah & Amanda

Hej!

Nu finns ett nytt avsnitt av Hannah och Amanda ute. Här hittar ni det. Denna gång med kärlektema och Agneta Sjödin och Daniel Breitholts är gäster. Förra avsnittet fick en del kritik, både befogad och obefogad. Det mesta handlade nog om att det gjordes så mycket förändringar vilket inte uppskattades av en invand, trogen läsarkrets. 

Jag tror (gissar) att man dels får komma ihåg att web-tv inte är samma sak som vanlig tv, alltså inte samma budget, produktion eller upplägg, och dels är ju programmet ett fnittrigt och babbligt program. Sen var det synd att inte maten fick vara med så mycket.

Här kommer i alla fall ett ännu bättre avsnitt, där även maten får vara med mer. Och som om det inte vore nog så finns även tidningen ute nu där ni hittar recepten till kärlekstemat, alltså en bra tre-rättare till morgondagen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.