Elsies päron

Renskav med messmör & rökt renost

Hepp!

Här kommer gårdagens snabba herregud-vad-klockan-blev-mycket-middag.

  • 1/4 vitkålshuvud
  • 1 gul lök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 pkt renskav
  • en rejäl klick messmör
  • timjan, salt & peppar
  • olja
  1. Skala och skiva kål och lök.
  2. Fräs kål, lök och renskav i olja.
  3. Smaksätt med messmör och kryddor.

Serverades med sallad, en färskost som smaksattes med rökt renost på tub och tunnbröd.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. soffansofar

    Ser väldans gott ut. Men gillar barnen smaken av messmör? Eller det kanske är en hit med tanke på att det är lite sött?

    1. elsiesparon

      Hej!
      Sent svar…men våra barn gillar messmör och kål är ju tacksamt att söta lite. Fast det är såklart en smaksak. Hare gott!