Elsies päron

Topper Chopper Nonstop Kvarn

 

Vi var som jag skrivit om på kalas i helgen, och en av presenterna var en Topper Chopper Nonstop Kvarn. En kvarn helt enkelt som man kan mala godsaker i och sedan använda som strössel till glass, till frukostfilen eller vad man vill. En gullig, rolig och alldeles underbart onödig pryl. Kanske kan vara ett bra julklappstips. Denna köptes hos Bagaren och Kocken och finns i deras webbutik. Där kan ni även se en lite bättre bild på den än denna suddiga ovan. Barnen tyckte i alla fall att det var hemskt kul att strössla, och den passade mycket bra till den geniala desserten. Hederlig glass på ett fat, och sedan en herrans massa tillbehör där barnen fick mixa och blanda precis som de ville.

Sen kanske jag hade lite väl höga förväntingar på den lilla kvarnen, och hade gjort påsar till Bonnie med lite olika godsaker att mala till olika tillfällen. Mandelskorpor, Rostad nöt & frö-blandning och chokladkex. Allt gick  fint att mala, men man fick hacka ner det i arbetsvänliga bitar först.

 

Sen förstår ni, avslutas kycklingtävlingen vid midnatt ikväll och har ni inte redan röstat och vill göra oss glada så kan ni göra det här.  Sen slipper ni röstfiskeriverksamheten på ett tag. Jag börjar känna att jag kan sätta mig in i Obamas sits lite bättre, förstår vad han går igenom nu.  Trevlig kväll på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.