Elsies päron

Är det godmorgon nu?

Är det godmorgon nu, brukar vara Elsies första mening. 

Det är så sött, men 04.45 är för tidigt för en god morgon, i alla fall om man ställt klockan (önsketänkande) på långt senare och sprungit upp flera vändor under natten. Vi har gått ordentligt bakåt i sömnkvalitet de senaste veckorna och den här timmens omställning gjorde inte saken bättre. Kanske märks på lite svamlande osammanhängade inlägg som igår. Barn som vill leka och busa alldeles för tidigt, pallar jag, men övertrötta barn som bara gapar, bråkar och skriker. Nej, då är det inte godmorgon, då är det dumma bajskorvsmorgon för att förklara så att du förstår Elsie Gry Johansson!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej
    Stor igenkänningsfaktor på det här inlägget. Fattar inte att vintertidsjet-lagen ska vara så attans seg! Att jag dessutom precis har börjat jobba och mannen är i Indien gör inte saken bättre. Enda trösten är att veta att det BLIR bättre, det gäller bara att härda ut (och att gå och lägga sig tidigt!).
    dags att nana
    /mia

  2. Malin Lund

    Hej Kristin! Jag har läst din blogg ett bra tag nu, gillar’n så att säga. Tänkte att jag måste ju säga hej nån gång, så nu blir det äntligen av.

    Och så tycker jag inte alls att gårdagens inlägg om kemikalier etc. var så särskilt osammanhängande, jag hängde med på det 🙂 Och vet vad du menar, jag tycker också att sånt där är viktigt att tänka på. Ett spontant tips så här ryckt ur bakfickan är märket Maria Åkerberg. Love hennes baby care-salva, bland annat.

    Ha en fin dag! /gamla klasskompisen Malin

    1. elsiesparon

      Hej gamla klasskompis Malin!
      Inte igår minsann. Kul att du gillar´n,litar ju extra mycket på när det kommer åsikter med rötter från Slätta! Tack för att förstod mina tankar från igår, ibland blir man så insnöad så man vet inte om det bara låter som rappakalja, och tack för bra tips. Malin Åkerberg skall kollas upp:)

      Ha en fin dag du med!! kram

    1. elsiesparon

      Neeeeej, du ska ge oss hopp! Säga att de sover som stockar och sen kommer in med frukost på sängen till er. Ge oss hopp!

  3. Johanna

    Känner igen det där- vår lille vaccinerades igår så det blev en kämpig natt för oss och tidig morgon (05.15). Dessutom är stora flickan hemma denna veckan (15-timmarsbarn får inte vara på dagis under skollov eller nåt sånt)… Jaja, det är fint väder idag och tack och lov ska vi träffa kompisar i eftermiddag. Nu: kaffe!