Elsies päron

Glad & röd

20121028-211848.jpg

Idag har vi haft en sådan där dag när man känner att man ger upp. När man hittar strumpor som åkt med i diskmaskinen, IPod i tvättmaskinen, tandborstar i toan, småsten/grus-samlingen i sängen, teckningar målade direkt på väggen och även på både Bibbi & Elsie. Nej har varit ordet som används flitigast och man hör hur hot och förbud bara flyter ihop. Min ork var inställd på 24h, en extra timme var för mycket. Efter sådana här dagar är det nästan ett måste att få rensa kroppen på all nertryckt frustration. En hård löprunda med den här utsikten gjorde i alla fall susen för mig idag, eller som Elsie frågar – Är du glad och röd i ansiktet nu mamma?
Hoppas att ni har haft en skön helg, med eller utan hårda löprundor.

20121028-211901.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Ha ha vilken underbar kommentar från Elsie! Ja du det är verkligen högt och lågt med småbarn. Vad jag inte förstår är varför alla mammapappasägernejsaker ska ske samtidigt. Jag blir helt dränerad efter en sådan dag. Skönt att ha sina återhämtningsaktiviteter. Hade egentligen en fråga till dig men mailar dig i stället. Ha en fin dag.
    Sofia

  2. Lisen

    å VAD HÄRLIGT! Vill också vara röd och glad men blir mest grå och kall såhär års. Helgen var härligt, testade på ert recept på päronpaj med vanilj, nötter och frön. RIKTIGT GOTT!!!