Elsies päron

Fairtradefika & en blundande banansyrra

 

Ni har väl inte missat att idag, den 18:e är det dagen man kan fika extra mycket i årets stora Fairtradefika. Anmäl er fika, vare sig det är hemma vid köksbordet, på kontoret eller på lekplatsen. Eller så  går ni in och hittar vart man kan fika fairtrade idag. Kolla in här Fairtrade Challenge.

Varför kan man undra? Det svarar Fairtrade så här på,

Du som är med och deltar i Fairtrade Challenge gör skillnad. Att anordna en fikapaus är ett lätt och roligt sätt att sprida kunskap om hur Fairtrade bidrar till att utveckla lokalsamhället och gör det möjligt för odlare och anställda i utvecklingsländer att förbättra sina arbets- och levnadsvillkor.

Min syrra Maria, som tillhör den där klicken som inte bara pratar om allt man borde göra, utan hon gör. Hon har ständigt så mycket ideella, välgörande bollar i luften så jag fattar inte hur hon orkar med. Själv är jag nöjd om jag i alla fall handlar rätt produkter och kanske till och med köper den dyrare plastkassen för välgörande ändamåls på Ica.

Sen av alla hennes beundransvärda sidor så är hon så jädra fin och väldigt fotogenique, vilket jag absolut inte är, därför är det extra kul att lägga upp den här bilden.

Min blundande banansyrra och mitt fina lilla gudbarn Ester. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej! Jag har följt din blogg under en tid och vill bara säga hur bra och inspirerade den är. Har aldrig kommenterat någonting men tänkte att det var dags för några uppmuntrande ord! Vilken tur för oss läsare att du bloggar och lagar god mat! Jag är i likadan livssituation och ser på livet ungefär som du så bloggen blir som en bra låt eller när man träffar en person som precis förstår en. Tack!

    1. elsiesparon

      Tack Johanna!
      Det låter kanske som att man mest rabblar detta, men jag blir verkligen så himla glad över kommentarer. Det är ju den bekräftelsen man håller igång på:) Så tack för att du delar med dig, och ha en skön helg!