Elsies päron

Min kille

20120824-152638.jpg

….heter Patrik. Tänk att efter 12 år kan jag fortfarande känna att jag är förälskad i honom. Älskar-Japp, men att även kunna känna pirrkänslan.
Han är väldigt mycket men det han är allra mest är nog kul, snäll och snygg! Så klart har han massa sidor som jag stör ihjäl mig på, MASSA, men de är en piss i Nilen om man jämför med alla hans braiga sidor.
Hans allra bästa sida är nog att han gör mig så himla glad, får mig att gapskratta och fnissa varje dag. Sen får han mig även att känna mig trygg och lycklig. Tänk att få allt det från personen som man får träffa varje dag.
Sen har vi ju två fina barn, och hur söta de än är, hur mycket kärlek de än tillför och svetsar samman oss som par så är det ju ljug att påstå annat än att det även sliter på ett förhållande. Så det här med att få tid för varandra, att få rå om varandra och till och med kunna prata till punkt – så viktigt. Naivt att tro annat, har man något bra så måste man ju sköta om det.

20120824-152704.jpgJust nu åker vi tåg förbi vackra Kinnekulle. Har varit i Mariestad och lämnat de små söta hos mina föräldrar och skall ha en alldeles egen helg i Göteborg. Bara jag och min snygga kille. OCH han är grym på att laga mat, sikket jädra kap va!

20120824-154138.jpg
Trevlig helg på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilie

    Härligt! Har också planerar barnfri helg med hotellövernattning!! med maken i september. Egentid tillsammans innan nästa bebis tittar ut:-).
    En fråga jag kom på är vad är kinesisk vitlök? Är det den som jag tänker som vanlig eller den som endast består av en klyfta? Eller ….

  2. Louise

    Så härligt med en hel helg tillsammans, ljuvligt. Tid utan barn behövs, hinna prata ikapp och bara njuta av varandra.

    Är också fortfarande förälskad i min man, efter 15 år tillsammans, 5 år som gifta och ett barn på 3 1/2 år. Härligt!