Elsies päron

Loppipåsen – förskola

Ni har väl inte missat att braiga Loppi.se skänker bort Loppipåsar åt höger åt vänster i helgen. Precis så snälla är de. Man anmäler sig och åker och hämtar en på en massa olika Barnens hus. Detta är alltså samma upplägg på påse som tidigare hette Dagispåsen, som nu heter Loppipåse – förskola.

Här läser ni mer, anmäler er och ser vart ni kan hämta ut dem (Här i götet är det Barnens hus i Sisjön, åh vad långt bort, jo men då kan ni passa på att kolla in Mannerströms lilla saluhall som ligger där). 

Och vad är det för en påse då? Jo den innehåller massa erbjudanden, rabbatter och presentkort som passar oss som har barn eller bara gillar barnsaker. Ni hittar all information och vad den innehåller på länken ovan.
Själva påsen har måttet 35x35x14,5cm och är tillverkad i 100% återvinningsbart material pp-woven. Ni vet en sådan där användbar slitstark påse att frakta alla saker till och från dagis, eller skeppa urväxta barnkläder fram och tillbaks till kompisar, källsortera eller precis vad ni vill. Jag blir lika glad när jag ser någon som bär omkring på påsen, känner någon form av loppigemenskap:) (Tänker att vi kanske borde ha någon form av hemlig hälsning….kanske dra fingret över näsan á la gamla klassiker filmen Blåsningen, eller? Ett hej skulle ju visserligen oxå funka.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.