Elsies päron

Lite billigare silikon rekommenderas, gärna i mindre modell.

Godmorgon på er!

Igår skulle vi baka muffins och prova de nya silikonformar jag köpte för ett tag sedan. Höll i några tjusiga silikonformar av storlek större hos Bagaren och Kocken, och även några väldigt överprisade på NK, men något sa mig att dessa färgglada ting kommer jag inte få behålla själv. Så 200:- byttes ner till 20:- från Rusta som antagligen kommer funka precis lika bra.  Nu kan jag tyvärr inte berätta hur bra de funkade för någon snodde dem, så jag får återkomma om det.

När vi bakar muffins här hemma använder vi oftare formar av modell mindre,  så kan man köra på med en massa olika smaker. Pröva nya smakkombinationer. Det ser festligt ut med flera olika färger och varianter, det gör heller inte så mycket om någon misslyckas.

Nu ska jag bege mig till huvudstaden för där är det så himla mycket trevliga saker som händer i helgen. Hänga med bästa vännerna, hejja på Loppidamerna och lite annat smått och gott. Hoppas även att jag får träffa några av er på We R Family eller kanske på Familjens Ekomarknad.

Det ska bli så fint även om jag vet att jag kommer sakna den här lilla bestämda klumpen. Men det är bra att sakna, desto finare när man ses igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Hihi vad söt hon är. Väldigt fin mössa och dregglis. Har själv en dotter som är i samma ålder nästan exakt. Förstår om du har svårt att åka ifrån henne, man är ju nästan som en enhet (och vi ammar ändå inte längre). Men det kommer ju gå jättebra, och det är nog viktigt att man gör sånt så att man inte blir en tråkig tjatmorsa. Ha en grym helg nu!