Dagens andra middagstips, denna gång bra snabbmat.
Sallad på fullkornscouscous med citron, frön & blandade bönor.
- Koka couscous enligt anvisning (koka med en grönsaksbuljongtärning för extra smak)
- Blanda i en skvätt olja, citron, salt och peppar.
- Rosta solrosfrön i en het panna, eller strunta i att rosta om tiden är knapp, ger fin smak ändå.
- Blanda i vad som finns/önskas i grönsaksväg. Här var det majs och babyspenat.
- Strö över solrosfrön och bönor. Här användes Zeta Blandade bönor, som är väldigt smidig att ha i skafferiet. Serverades med sallad och bröd.
Gillar man inte bönor så kan man här tacksamt variera med det mesta, linser, ägg, skinka, bacon, feta..
Nu är det gympapass! Trevlig tisdag på er.
Gillar när du kommer med enkla vardagsrecept där man kan ta vad man har i kylskåpet. Fortsätt gärna med det.
Superbra blogg!