Elsies päron

Som vardag fast lite jobbigare

För att citera min kloke vän och tvåbarnsmamma Theresa – Semester med barn, ungefär som vardag men lite jobbigare. Låter hårt men är ganska sant.
Vi är ute på en liten Skaraborgtur och det är inte klokt vad mycket mekk det är och vad mycket saker som bara måste med. Dels sakerna man verkligen behöver och dels sakerna en viljestark tvååring verkligen behöver för just den stunden.
Ens egna saker känns mest som tur om de åker med, såg precis att jag missade necesär och mobilladdare på förra stället, jaja.

Kvällens middag lagad av Pappapat hemma hos svärmor i Lidköping.

20111227-194146.jpg

Spätta på en bädd av citrusgrönsaker. Toppat med löjrom och citron.

Serverades med ugnsbakad mandelpotatis utblandad med bland annat morot, ruccola, mangold och spenat.

20111227-231627.jpg

20111227-201756.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Svärmor & Hans

    Vardag igen. Medan vi tittar på vår tallrik med köpta vegbiffar ser vi framför oss den färgstarka o läckra middagen MammaKristin o PappaPat tillagade och bjöd oss o Patriks syrras familj på.
    Den glömmer vi aldrig. Som grädde på moset fick vi umgås med era bedårande döttrar; påhittiga Elsie och fridfulla Bibbi. Een oförglömlig dag. Tack!

  2. Sandra Linder

    Mm så gott det ser ut. Håller med det blir mer jobb att semestra med barn.
    Letar du efter något unikt och personligt kolla då in min sida. Jag syr barnkläder, namnmössor mm på beställning.
    Trevlig kväll

  3. KE

    Men apropå något helt annat så måste jag slänga iväg ett tack (för ja, jag är en sådan som aldrig kommenterar fast jag förstår att det är rätt kul med feed-back) för att för oss, som nyss blev fem (!) i familjen, livar din texas-no-bean-gryta upp så många kvällar att det är inte klokt. Herrejösses vilket recept. Vilken rätt. Vi äter den typ en gång i veckan och drömmer om den däremellan. Barnen älskar den med ris och vaknätter känns så mycket lättare att hantera med en juste middag. Tack tack tack!

    (Och det är väldigt okej att längta till helgen är slut så förskolan öppnar..)

    Och lycka till!

  4. madeleine

    Underbar klockren kommentar, ha ha ha, hoppas att ni har det fint på er roadtrip, å du den middagen ser ju helt ljuvlig ut