Elsies päron

Jäskorgar

 

Gårdagens surdegsbröd, Syrligt lantbröd.

Måste återigen slå ett slag för jäskorgar, ett så enkelt sätt att få fina mönstrade bröd. Går såklart även lika bra att jäsa vanligt bröd utan surdeg, och man behöver inte skaffa sig speciella korgar utan kan ta en ganska tät brödkorg exempelvis.Det man främst behöver tänka på är att mjöla korgarna väldigt ordentligt. Det här brödet och korgarna har jag skrivit om tidigare, kan läsas här.

 Elsie som just nu får bestämma ganska mycket, kanske för mycket? Vi vill ju att hon ska känna sig lite extra uppmärksammad och sedd, men det är ju fortfarande en kavat tvååring som inte direkt har några problem med att dela ut direktiv åt höger och vänster. Får väl försöka att hitta någon balans i allt detta.

Igår fick i alla fall köksmästare Elsie bestämma middagsmaten, och basade även över köksarbetet. Korv och mos blev det, efter att hon fått avslag på sina middagsförslag om kaka, macka och maiiis.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag har följt er blogg sedan första inlägget och måste säga att jag tycker att ni skriver så bra och intressant! Ni verkar vara en sån fin familj och bra föräldrar. Jag tror inte att det är någon fara att låta Elsie vara lite chef ett tag. Det är ju en stor omställning att bli storasyster.

    Jag drömde i förra veckan att ni bjöd hem mig på middag, haha. Snacka om att jag är beroende av er blogg!