Lördagens middag blev asiatisk den ock, Sesamhalstrad lax och vegetariska wontonknyten på en nudelsallad med massa gott i.
Mangochutney, koriander, finriven vitlök, limezest, soya och chili.
Nudelsallad – fräs champinjoner, morötter, paprika, salladslök, finriven vitlök, groddar, limezest, finskurna sockerärtor och äggnudlar. Sen tillsattes sallad, avokado och massa koriander.
Laxen vänds i sesamfrön och läggs i en het panna. Den här var färsk från fiskbilen så i alla fall min bit fick bli genomstekt, medans Pats kunde förbli fint rosa i mitten.
Wontonknyten ångas i några minuter över en kastrull med kokande vatten.
Allt ser super gott ut! Var får man tag på ångkorgar? 🙂
Hej Lisa!
De finns att köpa lite varstans nu, Åhlens, välsorterade mataffärer, men det mest prisvärda är att gå till en Asiatisk butik.
Ha det fint!