Saiko – Elsies päron
kristin

Elsies päron

Saiko

Fredagens middag spenderades på ett mycket, mycket trevligt ställe. Kolla in Saiko.

Vi beställde en lite uppsjö av massa små anrättningar,Japas (japaninspirerade smårätter med säsongens tillbehör + rikligt med sushi, men hade tydligen väldigt mycket att snattra om, plus att rätterna försvann från faten fort, så vi missade att fota dem. Men ack så gott det var, i göteborgstermer så kändes det som en blandning av de saknade ställena Kafé Japan och Ish.

Tyvärr kan jag inte återberätta allt gott vi åt, och som den nyskapande restaurang det var så ligger köket ett steg före sin meny på hemsidan, men här kommer några fraser som jag fortfarande suger på – grillad oxfile med lågtempererad äggulscreme, sillmaki – stekt inlagd sill, gräddfil, rödlök, krasse, dill, tångsallad och kimchi.

 

Jag vill helt enkelt bara rekomendera stället!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
kristin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.