Elsies päron

Bakis, träningsvärk, trött, nöjd och glad!

Trots att jag varken sprang något varv eller drack något starkare än Päronmer så är det precis så jag känner mig.  Så jädra belåten! Varvet gick bra, lägenheten är såld, huvudvärken är borta och saker börjar falla på plats. Denna våren har varit en pärs, och vad skönt det är att nu inse att allt har ju faktiskt gått bra.

En trött Pat som precis gått i mål på 1:17:26, och placerade sig på nummer 80 i världens största halvmara. Så jädra bra!

Kusinerna Elsie & Ester tyckte att det var väldigt festligt när alla klappar händer. Att vara publik med barnvagn, och barn som helst inte vill sitta iden, samt ha målet att se alla vänner och hinna hejja och fota – var mer eller mindre kört. Det var bara att slå sig ner vid målet och vänta. 

Vi brukar ha en skön löparfest efter varvet då alla mest sitter och är sletna och nöjda, så var fallet även i år. Cissan, Pat och Tania, bra kämpat!

 

Hunger och grill – ett så enkelt koncept, håller man det enkelt så kan det inte gå fel. Har man inte hunnit preppa, så går det oftast att lösa bättre än man tror med det som finns. Nu råkade vi visserligen ha mycket ätbar dekoraion kvar från vår lägenhetsvisning, men ändå. Köpt potatissallad som snabbt kryddades upp med färska örter, rödlök, vitlök och chili. Korvar som fanns i frysen, både barnvänliga och kryddigare varianter. Salsa – krossade tomater, vitlök, chili, ajvar, salladslök, salt, peppar och socker. Koka, mixa och svalna. Lite gammalt bröd som grillas, penslas med lite olja och flingsalt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.