Elsies päron

LYCKA TILL!

Så är dagen här, en stor dag i Familjen Johanssons liv, Göteborgs Varvet. Något som den här bloggen skulle handlat ganska mycket om, träningen, att träna med barn, maten, uppladdningen, vad äter jag så att jag inte skiter på mig på Avenyn…och istället har det bara uteblivit.

Är nog lite bitter eftersom jag inte har kunnat träna alls, med Elsie kunde jag träna in i det sista även om det var väldigt lugn träning. Det handlar naturligtvis inte om att tävla, prestera, sund präktighet eller att inte gå upp i vikt, utan om välbefinnande och ro. Sen vill jag så klart inte explodera i viktökning, men den lilla träningsstunden även om det bara hanlar om en promenad så är det en stund av egentid, av avkoppling och något som förvånansvärt märkbart får mig att må bättre på alla sätt. Så att dels må kasst, och dels inte kunna göra något i träningsform har nog gjort mig en gnutta bitter.

Ni ser ju själva vad jag njuter, är fylld av ro och välbehag…..nja, snarare sikken jädra hetta, flytta på dig och fan va långt det är!

Så om jag skulle vakna lite ur min lilla egobubbla, och istället fokusera på Pat som trots allt vi har sysslat med denna våren liksom alltid har haft en imponerande självdisiplin och fått in träningen nästan dagligen. Alla vänner som har kämpat på med lubbandet, och alla ni andra som skall svettas på Göterborgs gator idag. Jättestort LYCKA TILL!

Tänk på när ni är nästan högst upp på Älvsborgsbron och har Röda sten och hamninloppet under er, bra musik i lurarna, ser ett långt tåg av löpare som ringlar sig längsmed Hisingssidan, vad koolt det är att ni gör detta tillsammans allihopa.

Man får en konstig, men härlig gemenskapskänsla under ett lopp så njut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.