Elsies päron

Mitt huvud får inte plats.

Den här veckan har jag somnat och vaknat med en dunkande huvudvärk som gör att jag bara kan röra mig i slowmotion. Min kropp har en del konstiga krämpor och diagnoser, men det här har känts olidligt.

Som jag förstår så är det inte helt ovanligt med huvudvärk vid graviditet, och framförallt inte under stressade tider vilket det onekligen har varit med lägenhetsförsäljning, jobb och slutspurt inför varvet (tyvärr inte för mig då).

Nu, med start idag så ska jag varva ner lite. Basta!

Så huvudvärkstips någon?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MIa

    Niferex! Jag drogs med huvudvärk i tre veckor innan mitt järnvärde blev bättre, men nu när det börjar närma sig acceptabel nivå så är också huvudvärken bättre.

  2. Annakarin

    Panodil! Och lite kaffe. Och en massa vatten.
    Tack för en inspirerande blogg! Är i vecka 15, preggokrämpig (blodpropp! njurgrus! knasigt), matintresserad, nyinflyttad i litet hus i östra Göteborg och mor till en 2,5-åring = hög igenkänningsfaktor 🙂

  3. Linda

    Hej, har inga vetenskapliga grunder alls för detta tips men det hjälpte mig… DRICK MÄNGDER AV VATTEN… Inte sippande mineralvatten eller ett glas till maten utan stora mängder. Jag hällde i mig ca 3 liter om dagen vanligt vatten och det hjälpte på en gång.
    Lycka till!