Elsies päron

Uppladdning

Sikken fin,skön helg vi har haft. En sådan där som man behöver med jämna mellanrum, framförallt med småfolk i familjen. Vi har varit hemma i Mariestad och bara blivit omhändertagna av familj och vänner.  Har fått sova ut och bara ladda upp batterierna som faktiskt var ganska slut.   

Pat och Tania skulle springa Springtime. Det är bara en vecka kvar till varvet, och det kändes nog framförallt viktigt genomföra detta sista loppet med en bra känsla i kroppen. Vilket både Tania och Pat hade, så nu kan de koppla av och bara köra några lättare pass i veckan som kommer.  

   

10 km på 34:58

    

Börja morgonen med att kliva upp till ett framdukad frukostbord och sen eftermiddagsfika med Klingglass.   

   

Gunga och sköta om hästen. Sen grilla, äta gott och hänga med vännerna som man vet att man saknar, men blir påmind om hur jäkla mycket man faktiskt saknar dem. Tack Theresa och Patrik för en finfin kväll.  

   

   

  

  

Theresa hade preppat en suverän Mexicoinspirerad grillkväll. Hon hade redan förberett salsan, guacamole, kryddblandningen till laxen och fyllningen till tortillabröden. Så när väl gästerna kommer är det mest att vänta på bra glöd och börja grilla. Perfekt Theresa!  

  

    

Väl hemma i Götet ligger vi alldeles nöjda och trötta i soffan. Trötta men ändå fyllda med energi, även nöjda och glada för dagen till ära har vi faktiskt varit ett par i 11år.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej! Tack för en grymt inspirerande blogg! Här i Jämtland springer vi också på för fullt. Och, tackvare dig, bakar surdegsbröd. Har precis satt grunden och får väl baka i helgen. Spännande! Grattis också till magen! Har en liten jämngammal tjej med Elsie. Må så gott!