Löparryggsäck – Elsies päron

Elsies päron

Löparryggsäck

Startbeviset för Göteborgsvarvet kom i förra veckan, får hjärtklappning bara av att läsa informationen. Startgrupp 5 för min del, vilket känns bra. Det är främst att man startar så sent på dagen i de senare grupperna. Pat startar i 1A, vilket ju också är ok.

Jag antar att vi liksom många andra kämpar för att hinna få in träningen i vardagen. Ett bra tips är att kombinera det med exempelvis vägen till eller från jobbet. Är såklart inte alla det funkar för, men om man verkligen vill så går det nog att knåpa ihop. Har man väldigt långt till jobbet så kan man ju åka kollektivt en bit, har man inte möjlighet att duscha på jobbet så kan man ta det på hemvägen, borm man för nära så spring en omväg. Får man in vanan så är det ett skitbra sätt att spara tid och inte behöva kämpa med motivationen om man skall hem och mellanlanda först.

Den här löpväskan, Bergans of Norway, kommer från Löp & Sko kliniken på plantagegatan. Vi har aldrig haft någon annan, det finns säkert massor att välja bland men denna har fungerat finfint.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Precis samma hjärtklappning här!! Bara någon nämner ordet göteborgsvarvet får jag fjärillar i magen 🙂
  Jag är inte jätteruttinerad på lopp och tänkte därför passa på att fråga ett proffs – hur mattänker man bäst inför en sådan här satsning??
  Roligt att höra hur ni gör?

  1. Familjen Johansson

   Hej Ellinor!
   Fjärilar är bra, då är man peppad! Tänkte skriva lite om uppladdning snart, men det enkla svaret, och svaret som i alla fall passar in på mig som inte springer lika hårt som Patrik är att inte krångla till det utan äta precis det som din mage är van vid. Lycka till!

 2. L

  Verkar super! Men något som jag aldrig får till är hur sjutton man får med sig jobbväskan, skolväskan till barnet, handväskan och matlådan? Tips, någon?

  1. Familjen Johansson

   Hej L!
   Ja, väskan löser ju tyvärr inte alla problemen, krävs fortfarande en del planering och pusslande..